Anca este o doamnă de fier care la 1 iunie va pleca din Telekom, istoria Resurselor Umane din Romtelecom a fost marcată de multinaţionalul său nume, Georgescu Aladgem.

 Romtelecom-Cosmote-T-Mobile Am avut ocazia să o cunosc pe cea mai puternică femeie din compania Romtelecom, directorul de resurse umane, Anca Georgescu Aladgem. Această distinsă doamnă, a implementat un diabolic proces de restructurare, care a marcat profund oameni şi vieţi.

43 ani 7300 angajati  În mijlocul acestui infern, declanşat de o femeie cu un prenume divin, mi-am asumat cu determinare şi atitudine, misiunea de lider de sindicat şi am luptat cu toată energia pentru fiecare om afectat.

  M-am lovit de fiecare dată de lipsa de dialog şi transparenţă a unui sistem, care se vroia modern şi european. Probabil, că totul vine din neputinţa mea de a accepta valorile capitalismului, cu depăşitele sale principii fundamentale, unde profitul şi competiţia, cu orice preţ, trec dincolo de oamenii, ce nu se văd deloc, dintre cifre şi zornăit de bani.

  România a avut o respectabilă companie naţională de telefonie, dar care nu putea rămâne neatinsă de taifunul tranziţiei originale, prin care ne zbatem şi azi.

  Am văzut oameni, cu lacrimi în ochi, ataşaţi de fiarele cu care au trăit şi muncit, mai bine de 40 de ani, chiar nu înţeleg de ce trebuia, să le jignească cineva, viaţa şi cuprul iubit.

Dar tăvălugul pornise, cei ce plecau spre pensie erau cei mai fericiţi.

 wall street Anca, ne-a fost soartă pentru mulţi, ne-a zâmbit şi ne-a lucrat, împreună cu veşnicul şi galbenul lider bucureştean Ioan Andrei, care va rămâne în picioare şi după 1 iunie 2015, ca un veritabil cal troian, trecut de poarta noastră.

  Personalul se redenumeşte Resurse Umane, iar decimarea specifică legiunilor romane se aplică cu scheme şi teorii idioate şi din avion aruncate.

   D-na Anca Georgescu, a fost cea mai de temut femeie manager de resurse umane, din Romtelecom, iar cei mai mulţi  sindicalişti s-au gudurat şi au dat galben din coadă …

T-Mobile_Romtelecom_Cosmote  Astfel s-a scris istoria Romtelecom, după trocul condamnatului Pantiş, cu mercenarii din ţara lui Ulise.

  Trocul obscen a fost trecut într-un sinistru şir de aşa-zise privatizări, contestate din  România.

  Cu părere de rău, trebuie să constat că vopseaua nemţească, adusă de brandul Telekom nu  este cu nimic mai spectaculoasă, Germania vrea să-şi plătească pensionarii lor şi nu pe-ai noştri.

  Locurile de muncă vor dispărea rând pe rând, odată cu tonele de cupru.        

  Mulţumim Europa, dar poate ne trezim şi noi şi atunci discutăm altfel … !

Comentarii

Previous

Chiar şi femeile măritate pot simţi fiorul cenuşăresei, pe scările de la ANAF Galaţi

Next

Comentariu la articolul: Ceea ce mă sperie este dispariţia bărbatului

2 Comments

  1. … Banii vorbesc mai mult decăt oamenii, iar femeile astfel intrate în discuţie ascund de fapt nişte suflete pocite …

  2. Mihaela

    Deschide-ti ochii e vremea ca aceasta doamna de fier sa raspunda pentru acte de terorism,nu mai este mult pamantul se cutremura sub ea.Ea avea puterea,eu durerea..Cand am eu puterea sa te fereasca durerea.

Lasă un răspuns

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén