Sindicatul Naţional din Telecomunicaţii se pregăteşte de veşnica mascaradă a alegerilor, care nu vor schimba nimic din ceea ce ştim deja. Nesimţirea este la ea acasă şi în această organizaţie sindicală, construită fidel după tiparul liderilor de orice fel din România noastră pitorească.

4 Dragnea   În ţara în care, condamnaţii şi inculpaţii, Dragnea şi Ponta ne conduc, nu ne mai miră deloc, veşnicia sfertului de veac ce o putem numi: epoca Andrei Ioan, din istoria sindicală a angajaţilor Telekom, jenanta companie multinaţională, care a îngropat definitiv numele de Romtelecom, odată cu speranţele de respect a unor generaţii întregi de oameni.

   Fără o reacţie adecvată din rândul membrilor de sindicat, fostul deputat PSD, Ioan Andrei şi-a construit un Comitet Director, ca un batalion disciplinar, marota perfectă cu care poate sfida Consiliul Naţional al SNTc şi salariaţii de bună credinţă, vinovaţi, doar de mioritica noastră lipsă de revoltă.

DD şi Andrei   La ultimele alegeri din 2011, când Ardealul condus de Doru Dăncuş şi eterna prinţesă de Cluj, Felicia Mureşan şi-au impus în forţă lista cu vicepreşedinţi, aleşii astfel promovaţi s-au dovedit inutili şi unii chiar penibili, alături de veşnicul preşedinte.

   Secretarul general Mircea Olteanu a îngenuncheat în faţa maramureşeanului şi a fost iertat după gestul greţos, deşi fusese respins de două ori prin vot. Şi mai penibil a fost, când la votul final, preşedintele unic a fost ales cu un vot mai puţin, decât transpiratul secretar Olteanu, scăpat la masa verde din colţ, în urma unui târg dezgustător.

gabriel-oprea   Aşa cum generalul Gabriel Oprea şi armata UNPR urmăresc interesul naţional, omul cu nume de apostoli, Ioan Andrei va ţine prohodul interesului sindical. Amin !

   Ioan Andrei, tu şi PSD ne ştiţi o ţară de proşti, dar acordul meu pentru fraza asta nu-l ai.

Comentarii