Cenusareasa-pierzand-pantoful.junior   Versiunea oficiala, de la fata locului.
 
Ploua. Nu era cea mai potrivita zi de plati, mai ales la ANAF, preferand totusi sa numar banii, decat sa-i dau, dar, mi-am refacut traseul zilei, incluzand si  acest obiectiv strategic.
 
   In ziua cu pricina, aveam de facut si o prezentare a firmei, pe care o reprezint de pe toate pozitiile: ”eu centrez, eu dau cu capul”,  la o intalnire deja programata. 
 
   O personalitate consacrata in literatura motivationala, spunea ca ” Viitorul nu inseamna azi, dar azi poate sa-ti determine viitorul”, asa ca mi-am insusit-o si in tinuta pe care am ales-o pentru acest eveniment, incluzand si pantofi stileto.
 
   Eram deja in intarziere asa ca am marit pasul pe scarile ANAF-ului, dar  ziua imi pregatise alta surpriza! Pantoful stang s-a incapatinat sa nu  tina pasul cu mine, asa ca a cerut un moment de repaus, infingandu-se hotarit intr-o despartitura dintre dale, exact inainte de prima treapta a scarilor izbavitoare ale ANAF-ului. 
 
suparata cenusareasa   Intrigata de acest moment, penibil, as putea spune, pana sa-mi culeg pantoful si gandurile ratacite, am fost salvata de un Domn, care cu o precizie si maiestrie dusa pana la extrem, mi-a recuperat pantoful buclucas, l-a repus pe pozitie, preluand intru totul controlul situatiei. 
 
   Totul s-a petrecut atat de repede si precis, incat singur lucru care ramasese sa-l fac era sa ma uit, totusi, in ochii salvatorului meu. N-am apucat, i-am multumit repede si mi-am continuat cucerirea redutei ANAF-ului.
 
Gestul, totusi, nu l-am uitat!  Era mult prea dragut sa nu-l impartasesc. 
 
printul-indragostit-de-cenusareasa   Desi relatarea momentului am facut-o pe un ton comic, n-am putut sa nu remarc ca, ceea ce parea pierdut in aceste vremuri, cavalerismul nu a murit! 
 
   Doamnelor si domnisoarelor, grabiti-va incet! Nu stiti cand puteti avea si dvs. parte de momentul Cenusaresei!
P.S. Ne propunem sa descoperim cine este salvatorul, va rugam sa distibuiti articolul, pana cand apare si domnul implicat, in incidentul de pe  scarile ANAF Galati … privirea cavalerismului, in ochi, merita orice efort.
 

 

Comentarii