angela_merkel_made_in_germany   Telekom România este o multinaţională, chipurile cu management german, dar cu aceleaşi metehne de prost gust, atunci când vorbim de locurile de muncă şi relaţia cu sindicatele.

   În acest moment, salariaţii din fosta companie keep-calm-and-telekom-romaniaRomtelecom sunt resemnaţi şi de-a valma, tineri sau vârstnici, oamenii se înghesuie la disponibilizările generoase, ale darnicului patron european, total scârbiţi de tratamentele periodice la care tot au fost supuşi, an de an, după privatizarea celebră binecunoscută.

   Numai veşnicul Ioan Andrei, preşedintele complotului din greţosul Sindicat Naţional din Telecomunicaţii, nu se mai dă plecat, nici la pensie şi nici prin demisia de bun simţ, pe acelaşi model cu prietenii lui, Dragnea şi Ponta, din PSD, partid al cărui deputat de Alba, a şi fost.

stai calm curvele tot curve   Membrii simpli de sindicat, au fost trădaţi în mod ordinar de grupul acestui prea demult, aşa zis lider, doar pentru interese personale şi de grup, prin clauze speciale, jenante, strecurate parşiv în Contractul Colectiv de Muncă, chiar dacă legea cea mai dură din Europa, nu mai obligă compania la favoruri către sindicalişti.

   În Germania, sindicatele sunt organizaţii serioase şi respectate atât de Patronat, cât şi de salariaţii pe care îi reprezintă, dar la noi în România, democraţia şi bunul simţ sunt prea departe de munţii de unde izvorăşte Dunărea.

iohannis-ponta  Mi-a aduc aminte de provocarea lansată de neamţul Klaus Johannis, din campania electorală pentru prezidenţiale, către inculpatul premier de atunci şi acum, Victor Viorel Ponta, o provocare ca între bărbaţii, care împreună, cu jalnicul USL, dominau Parlamentul şi puteau adopta orice lege, dar niciodată, pentru ceva cerut de electoratul îndelung prostit.

nikolai-beckers-victor-ponta   Pe acelaşi model, ca între bărbaţi, sugerez d-lui Nikolai Beckers, director Telekom România, să-i ceară public demisia celebrului Ioan Andrei, sau poate trebuie să vină d-na Merkel, în persoană, partea masculină din Germania, fiind o specie mai greu de convins.

DD şi Andrei   Cercetările penale din România sunt prea multe, iar cea împotriva d-lui Andrei Ioan, nu mai miră pe nimeni, că a împlinit deja 2 ani şi nimic nu se mai aude …

(dosar nr. 4014/P/2013 din 24.05.2013 Parchetul Galaţi).

Angela merkel cu telefon   Eu mai am încă răbdare cu sistemul juridic din România, deşi Ioan Andrei este un şmenar sindical de un sfert de veac şi nu o agonie de tinereţe, precum netrebnicii violatori din Vaslui, judeţ veşnic PSD, dar în scădere, ca peste tot în ţară.

Comentarii