Dacă noi eram tot 7, dar fraţi cu fata violată, eraţi demult tocaţi ! Ştiţi voi cum, ca între noi răzeşii.

real man dont rape   Răii din Valea Ră – Vălenii din Vasluiul de azi, vor să-şi scuze violatorii iuţi de boaşte şi mădular, cu sintagma:

… ” o greşeală a tinereţii”.        

Apăi, doamne să ne ierţi, dar greşeală este, doar faptul că s-au născut şi prost au crescut, iar prin râpile din Vaslui, avortonii se mai adună şi în grupuri organizate.

”A lui Burlacu era cuminte ca o fată, mergea duminica la biserică” … Eu cred că se ducea de formă şi acolo se uita pe pereţi la scenele cu sfinţii torturaţi, de soldaţi şi plebe.

   Iar asta cu ”era cuminte ca o fată”, o pricepem în acelaşi fel precum ideea că o fată violată mai ”joacă şi teatru”, când e dusă cu forţa pe câmpuri mioritice, de prea transpiraţii gospodari din sat.

cei 7Măi Surleac, Bolboceanu, Boicu şi Burada, ce-aţi zis voi ? … O facem lată şi nimeni nu ne află …

Na, că na fost aşa, vă ştie o ţară întreagă, fata a avut curaj să vă denunţe, iar voi acum vă credeţi şmecheri şi cu mult mai sus de victima voastră, care a îndrăznit să vorbească şi să nu-i placă.

   Cu siguranţă, vă alegeţi bine victimele, din acelea care nu se pot apăra sau pe care nu le-ar crede nimeni, că nu le-a sad-alone-girlplăcut de bărbăţia şi prestanţa voastră, prea mult trâmbiţată prin eroarea voastră de sat.

   Poate că, fata violată nu are şi ea fraţi, la fel de educaţi ca voi,

pentru că ştiţi bine, eraţi de mult tranşaţi, îngropaţi şi cu pomenile la zi … cum ne e datina strămoşească …

4 din eiColacul sfinţit de la biserică vine perfect peste pupăza mamelor voastre proaste, care în loc să-şi toarne cenuşă în cap, mai deschid şi grupuri de susţinere pentru voi, pe facebook.    Susţinătorii s-au întrecut în fraze de genul :

Hai să susţinem un pic băieţii din Valeni!!!

Susţinem Reforma: Nu merităm 5 ani pentru 5 minute!!!

Vrem pedeapsa egală cu durata plăcerii” ! ! !

Nu se cheamă VIOL, este doar SEX SURPRIZĂ!”

   3Cunoaştem instinctul vostru mental, de a împărţi fetele, doar în două categorii: curvele şi fetele mari, … care se curvesc şi ele, dar după o nuntă cu boi ca voi.

După standardele voastre, de grajd, o fată care a fost cu altul trebuie musai să fie şi cu voi, fără prea multe rugăminţi, iar dacă spune că nu vrea, cu siguranţă, joacă teatru şi doar trebuie stropită cu rachiu.

topor   Ca oriunde în Moldova, răzeşii taţi nu-şi doresc fete … Ei trăiesc tot timpul cu frica că, vor trebui vreodată să dea ochii cu demenţi înfierbântaţi, ca voi şi-atunci, doar toporul şi securea vor vorbi.

Deocamdată, aşteptăm sistemul să-l vedem cum va proceda în cătuşe la mâinicazul acestui viol tribal, iar faptul că, încă sunteţi liberi şi cu tupeul intact, este o prea mare greşeală a sistemului juridic din România.

   Astfel de vitejii ale zmeilor gospodari, trebuiesc drastic şi urgent rezolvate, chiar şi în satele neştiute de la marginea Europei.

Comentarii

Previous

Cetatea eternă şi-a trecut împăratul, dincolo de porţi !

Next

Soarele are un frate geamăn

10 Comments

 1. simona

  Nemernicii…

 2. Ion Vasilescu

  Haideți să facem ceva pentru băieții ăștia…..!

 3. Ioan

  Sa fie arestati si judecati si cei care i-au lasat pe nenorociti in libertate.

 4. Olga

  Cred ca un mare ajutor poate veni din partea avocatilor , eu nu as accepta un caz asa , nu as lua apararea unor bestii asa ! Daca cel putin avocatii ar putea face un gest asa mai presus de bani ,,,, asta ar putea ajutamult sarmana fata ! Eu una , ca avocat nu as apara asemenea bestii ! In asemenea cazuri e foarte greu ca cineva sa iasa nevinovat , si mai greu si trist e ca toti iau mita , toti isi murdaresc mainile , banul e mai presus de tot !! Ai lege , dar nu se respecta . Din ceea ce am citit zilele acestea , se pare ca politie nu apare pe nicaieri ,,,locuitori satului face legea , ameninta televiziunea , ameninta pe cine vor , toata lumea teme de toata lumea….se pare ca e un sat fara lege ! Ceea ce le trebuie , sunt cateva interventii , cate va masini de trupe speciale de ordine , decisi ca sa puna ordine ,,,Ceva acolo nu e in regula ,,,posibil ca pana si primarul , politistul din sat ,,,si toti de acolo sunt , manjiti . Eu cred ca acest caz trebuie sa ajunga mult mai departe decat justitia din Romania ,,,,se vede ca nu misca nimic,,alte televiziuni , internationale , alte persoane cu influenta …Acesta fata , a suferit ,,nu conteaza cine , este , ce a facut in trecutul ei , ,,,! Cei 7 vinovati , stiu foarte bine ce au facut ,si se pare ca nu au remuscari de constiinta ! Daca s-ar fi intamplat asa ceva in unele cartiere , din unele orase care cunosc , uniunea dintre persoane , si reglarile de conturi ,,mai ales cu o fata ,,,,acesti indivizi ar fi avut rasplata lor , din ziua in care au ramas afara ,,,,nu e bine ceea ce zic , dar in multe tari , si orase , asemenea cazuri , nu se uita , si daca legea nu face treaba , / strada / face legea!!!
  Sper din tot sufletul ca acest caz sa se rezolve , sa se faca dreptate!
  E trist m ceea ce se vede , atatia oameni orbiti m de ne dreptate , legea pacalita , poporul pacalit ,,,e clar ca ceva ai la mijloc , si pana la urma trebuie descoperit!

 5. miticuta

  Ai dreptate Alexandru Z nu toti sint oameni rai in satul tau ai punctat bine apreciez raspunsul tau opinia publica sa verse naduful pe violatori si sustinatori lor te salut

 6. ion dragos sireteanu rock club borsa maramures

  in mod normal legea anticoruptie este neconstitutionala – si-au dat lege in favoarea lor –

  e ca la ceausescu – poate fi declarat lagar de munca – era lege prin care erai arestat daca nu acceptai salarizarea lui –

Lasă un răspuns

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén