Despre mine

Cine suntem fraţilor … ?stanicaambrinoc   Ne-am trezit în Grădina Maicii Domnului sau pe nişte plaiuri blestemate de trădare şi jaf? Eu privesc, doar în mine, iar sângele îmi vorbeşte firesc … noi am greşit, când pe alţii i-am lăsat. Am greşit la 20 de ani, în ’89, când am zis că ne facem fiecare meseria, pentru care ne-am pregătit, iar de ţară am uitat, sau am crezut în libertatea binelui, care ne părea pe atunci triumfător definitiv peste istorie. Dar mai marii vremurilor, ne-au lucrat, ca de fiecare dată, iar noi începeam fără să ştim, să reînvăţăm supuşenia fricii. A fost una, a fost alta, la televizor, resemnaţi ne-am tot uitat, dar de făcut, am zis că nu ştim ce ne trebuie. Am ales pe unii, apoi pe alţii, dar ei erau ca fraţii, au furat şi uleiul din candele, cu disperarea hoţilor, scăpaţi în ţara altora, care nu era sub nici-un chip şi a lor …

         Astăzi am realizat, o ţară ca România, niciodată nu se lasă, pe mâna trădătorilor de neam, care s-au împărtăşit cu aur în loc de vin … Of ce mult şi adânc am mai dormit, fraţilor ? Dar viaţa este frumoasă, pentru că poate renaşte permanent, suntem într-o primăvară, a unui an astral … 2015 …

     Vom spune clar şi răspicat … Restart România ! … Vai de lumea toată, care în cale ne vor sta. Spunem cu toţii, că politica este o mare mizerie, dar ne ţinem doar de nas !

        Băi frate, orice coteţ se curăţă, intri în salopete şi cizme şi te apuci de treabă, ce dracu,  n-am mai văzut noi porcii la ochi ? Din poveşti am învăţat că porcii se tem de lupi, iar boierii, crescători de porci, numai de haiduci.

          Eu unul, mi-am ales soarta, voi fi antrenor de lupi şi de haiduci ! Aşa să ne ajute D-zeu, iar mesajul meu pentru cei ce-şi mai simt sângele este:

Lupii se strâng în haită, iar Haiducii într-o ceată ! „

6 Comments

 1. Super tare. Dacă ar fi 10 ca tine în țara asta, Stănică, s-ar schimba multe.

  • Lupul alb

   Mircea, suntem şi mai mulţi, ţara asta are resurse nebănuite ! Important este, doar să ne trezim odată pentru totdeauna, din somnul cel de moarte, în care singuri, ne-am lăsat …

 2. Ionel RUSU

  Suntem in iunie, vom fi si in alte luni si tot nu ne vom trezi. I-am schimbat pe “…escu” cu Iohannis, si… s-a schimbat ceva?!!!!!!!

 3. Haiduc moldovean

  Actuala tema (de haiducie) nu numai pentru Romania. Mai avem pamanturi romanesti, unde se mai adauga inca o problema mare – ocupatia, si ca rezultat colonizarea populatiei bastinase.
  La noi, in Republica Moldova, tot mai des suna tema de haiducie. Lumea este revoltata de situatia din acest petic de pamant, unde “eliberatorii”, hotii si banditii, se simt ca “la ei acasa”.

Lasă un răspuns

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén