Filmul istoric “Lupii şi Zeii” este o parabolă despre evenimentele care au avut loc pe malurile râului Nistru (atunci Tiras) 600 ani înainte de nașterea lui Hristos.

Este un film, care mi-a trezit, complet sufletul, după ce am aflat, ceva care putea să-mi explice, o pornire din interior. Un shaman mi-a spus, că totemul meu ar fi … Lupul Alb!

Lupul Alb - vremuridehaiducie.ro
   Din acel moment, viaţa mea intră intr-o succesiune divină, de descoperiri și coincidenţe. Sunt complet contrariat, deși citisem despre daci, nu am știut nimic, despre Lupul Alb. Marele Lup Alb, este o legendă de pe plaiurile pe care ne-am născut, care povestește despre relaţia extraordinară dintre strămoșii noștri și lupii albi, din pădurile străvechi.
    Primele coincidenţe atrase de totemul meu aflat, a fost un câine, cu chip de lup alb, care am simţit, că este destinat să ajungă in curtea mea, apoi filmul ”Lupii și Zeii”, recomandat de cineva apropiat.
    In acest film, am găsit ceea ce căutam, fără să știu ce caut, … apar imagini cu texte din istorie, care întăresc puternic scenele derulate. Pentru cei care nu au timp să vadă filmul, chiar in acest moment, sau ca un rezumat, voi prezenta textele magice:
” Geţii … sunt cei mai viteji şi cei mai drepţi dintre traci. ”
( Herodot )
[trafficplayer_skin padding: 19px 0 0 22px; margin: 0 auto; width: 592px; height: 379px; background: url(https://www.vremuridehaiducie.ro/wp-content/uploads/skin19_560x315.png) no-repeat top left; text-align: left;][trafficplayer_youtube_video width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/UL1voJYTN1A?modestbranding=1&autohide=1&autoplay=1&controls=1&hd=0&rel=0″ ][/trafficplayer_youtube_video][/trafficplayer_skin]
Ai văzut filmul? Ţi-a plăcut? Dă mai departe sau lasă un comentariu mai jos:

Comentarii