În Sindicatul Naţional din Telecomunicaţii, cancerul din Ioan Andrei a ajuns la metastază !

RTC-Jos-T-Dictatura-sindicala-Iohannis   Alegerile s-au terminat, Consiliul Naţional al SNTc. este scena comediei, unde apostolii dintr-un singur diavol (Ioan Andrei), şi-au răzbunat umilinţa din 2011.

   Scena cu Mircea Olteanu, cerşind îndurare … a ajuns la apogeu !

 Andrei toarnă lui Doru  Cum se spune în ţara penalilor, greu de stârpit: Pe cine nu laşi să moară, nu te va lăsa să trăieşti …    Stimaţi colegi, nu m-aţi ascultat, compromisuri cu diavolii nu se fac.

Moroşane, … cine-ţi toarnă în pahar !? … Compromisul !

Comentarii

Previous

Blestemul Sindicatului Naţional din Telecomunicaţii are nume de sfinţi, Ioan Andrei

Next

Durerea din piept

1 Comment

  1. enache victor

    Nesimtitul asta de A.I. cu nevasta-sa si gasca de lideri sindicali regionali care demult trebuiau dati afara.Se tineau numai de petreceri si sforarii in timp ce sindicslistii erau supusi presiunilor conducerii pentru a parasi locurile de muncaAu facut jocurile criminale ale lui Habley(managerul american) si ale Grecilor in defavoarea salariatilor romtelecom.Prin achizitionarea de echipamente digitale scoase sau ramase din cta-urile grecesti la lpreturiult mai mari.Rasplatiti pentru tacere cu functii cu salarii mari,prime, ,excursii,masini, devenind burghezia romtelecomului inconjurimduse de catei care rodeau si ei ramasitele de la mass stapinilor lacomi.Nu simt patimas ,nu am fost la concurenta cu ei,nu sunt invidios ,dar am suferit cu totii de pe urma avestor aroganti lacomi.Eu am fost un simplu sef de centrala automata si am suferit impreuna cu tot colectivul si colegii.Am scapat de pcr-ul lui cesusescu si am dat peste deputatul psd-ist sindicalist A.I. Cu gasca lui.Nu mai trebuiesc alesi lideri neprofesionisti si care nu au bun simt sunt lacomi si aroganti sub masca de binefacatori ai salariatilor telekom……

Lasă un răspuns

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén