DD şi Andrei   Amice, Ioan şi Andrei, cu nume de zei, n-ai plecat, încă, de pe planeta magenta Telekom, moştenitoarea Romtelecom şi Cosmote ?

   Mare greşeală ai făcut, dar mai ai timp, doar pentru tine, Telekom România pregăteşte acum, oferta cea mai specială, o să te îneci la final de carieră pseudo-sindicală (că tu n-ai muncit niciodată), în bani şi onoruri militare, apoi generalul Oprea te aşteaptă la UNPR, ultima scursură din marele vostru PSD.

   Hai să spunem lumii cum ne-ai violat, că prea mult te-am aşteptat. Ţi-am spus să nu te mai joci cu noi, dar tu te crezi mare lider, cu titluri sindicale plagiate, precum prim-plagiatorul Victor Ponta, de care nu mai scăpăm.

   Se făcea că eram odată, prin anul 2011, când Băsescu şi micul dreptaci Emil Boc, au hotărât să v-o tragă vouă, veşnicilor lideri de sindicat, care mai făceaţi şi politică.

   V-au pus-o bine şi îndesat, cu un penis legislativ, care se numeşte Legea Dialogului Social – dintre hoţi şi oi.

Guvern Corparatii Populatia   În România, începea astfel dictatura multinaţionalelor, împreună cu vremelnicii noştri guvernanţi, iar voi sindicaliştii de după revoluţie aţi ales să vă scăldaţi în aceeaşi zoaie cu clasa noastră politică.

N-am înţeles prea bine atunci, când cunoştinţa noastră comună, Anca Georgescu Aladgem, mi-a spus:

– Staţi d-l Stănică, să vedeţi ce vă pregăteşte Guvernul …

   Ups, deci directorii de Resurse Umane, din fatalele companii multinaţionale coceau cu guvernanţii portocalii şi cocotele blonde, cel mai tare experiment de pe piaţa muncii din Europa. Un viol social, fără alifie şi preludiu, prin eternele ordonanţe de urgenţă, strecurate pe la spate.

 AGA WS  Ştiam că d-na Anca Georgescu nu zâmbeşte, decât cu subînţeles, iar noi cunoşteam prea puţin despre violul legislativ ce ni se pregătea, dar nu m-am pierdut cu firea şi i-am răspuns:

– Ce vor face d-nă, ne vor scoate din ţară ?

RTC-Jos-T-Dictatura-sindicala-Iohannis   Când a apărut legea, am înţeles, protecţia noastră, a liderilor de sindicat, a dispărut într-o noapte.    

Eram la mâna celor cu care noi luptam, angajatorii.

   Legea a fost şi mai dură, decât ştiam de la voi PSD-iştii din opoziţie, atunci. Complotul Dialogului Social, dictat mişeleşte de guvernul portocală, a intrat imediat în vigoare şi nu cum speram noi, măcar din ianuarie 2012.

   În iunie 2011, Contractul Colectiv de Muncă din Romtelecom expira, astfel încât, prin ordonanţa de urgenţă a micului Boc-poc, eram cu toţii la picioarele eternei doamne de fier, Anca Aladgem, negociatorul nostru suprem pe relaţia angajatorului cu sindicatele.

FSTC Felicia Chiciu   Ce ai făcut tu atunci, trădare naţională, cu numele tău de sfinţi ?

   Ştiai că la Galaţi, ai cel mai drăcos lider din Federaţia ta desfiinţată atunci, subit. Ai încercat să mă convingi, îmi spuneai că nu avem ce face, trebuie să cedăm.

Am spus : Nu, eroare de om ce eşti … Mergem la grevă !

   Ai înţeles, că nu te poţi înţelege cu nebunii, dar ai crezut că poţi să-i violezi, fără să simtă. Ai greşit dinamovistule pervers, ţi-am simţit trădarea rece şi trocul tău obscen, cu d-na noastră de fier.

T Jos Dictatura Miscarea SindicalaAdministraţia Romtelecom, reprezentată de Anca Georgescu, ne cerea atunci, noi fiind legaţi cu mâinile la spate, să cedăm drepturile oamenilor, cuvenite prin CCM de sărbătorile de Crăciun, iar ceea ce legea trebuia să ne asigure firesc, ne ofereau ei, o prelungire a Contractului Colectiv.

   Dacă nu se prelungea contractul, toţi liderii de sindicat, care nu mai munceau de zeci de ani, trebuiau să vină urgent la locul lor fictiv de muncă, deşi ei nu mai ştiau să facă nimic, decât gargară şi trafic de influenţă, în numele activităţii sindicale.

   Să povestim pe mai departe, cum ne-ai violat, cu limba ta, de Iudă.

   Ţi-ai pus credincioşii, să sune prin ţară, să ne convingă, să renunţăm la verdictul oamenilor, care vroiau să mergem spre grevă.

miticaAi inventat, ca la fotbalul lui Mitică Dragomir, un scor al ruşinii, nici acela real: 21-19 … sindicate conduse de trădători, împotriva noastră a celorlalţi.

   Nu ţi-am acceptat nici atunci şi niciodată, trădarea, eu cu tine joc meciul vieţii, am jurat că te scot din teren, oricâţi arbitri vei cumpăra.

Stănică Ambrinoc: antrenor de lupi şi de haiduci

Eu unul, mi-am ales soarta, voi fi  antrenor de lupi şi de haiduci !

   Sunt dintr-un neam de răzeşi, născut cu dinţi de lup, te voi muşca de beregată şi-ţi voi trage hoitul la margine de Bucureşti, spre vila ta din Domneşti. Uită-te bine la tine, deja putrezeşti.  

Omule, Andrei Ioan, eşti
Pozaun simplu muritor prea bine plătit, de un sfert de veac, doar pentru a ne viola sindical, pe toţi care am crezut, că se poate trăi şi munci, într-o multinaţională cu pretenţii de valori umane şi europene.

 Violatorii din Vaslui sunt mici copii pe lângă violul sălbatic şi în masă, pe care clasa politică şi sindicală la un loc, l-au aplicat deopotrivă la femei şi bărbaţi, care au crezut într-o speranţă de viaţă decentă, doar prin muncă, în această ţară umilită şi prădată, chiar din interiorul Uniunii Europene.

Comentarii