Marian Teleoacă, te-ai născut berbec, dar în faţa unui lup, tot o oaie eşti !

   Wanted Marian Teleoacă este un mare manager … aşa se crede el … într-o multinaţională din România, plină de păsări ciripitoare, la un loc cu tot felul de lighioane, dar şi cu oameni normali.

   Când am cerut referinţe despre el şi şeful lui, Marin Vasile, interfaţa mea cu acest personaj de poveste, mi-a răspuns clar şi direct: 

– Ne-a Stănică … doi şerpi …

   şarpe şmecherL-am rugat pe Vasile, să-mi vorbească despre şerpi, dar nu toată lumea are curajul să povestească, despre reptilele cu două picioare.

M-am uitat cu detaşare la el şi i-am spus:

Şarpe verde cu limba roţie– Vasile, nu te teme, când eram copii, ne jucam cu şerpii prin râpile de la ţară, iar când ne plictiseam de ei … sincronizam, doar două pietre şi capul lor … la mijloc.

Pietrele sunt şi acum, acolo.

   Teleoacă Marian,  este un şarpe, născut berbec, dar el a uitat de coarne şi acum, doar se târăşte prin cloaca urât mirositoare, dintr-o mare stână mioritică, în care oile se cred … mari şerpi.

Eu zic, doar atât:

– În faţa unui lup, orice berbec, tot o oaie şi-un prânz este.

Se îndoieşte careva … ?

   D-le Teleoacă Telekom, diplomele de pe pereţi, la nimic n-o să-ţi folosească.

   În faţa oricărei instanţe, o să-ţi demonstrez cu argumente şi fapte, că eu sunt tot un lup, iar tu … doar o oaie.

   maşina TDacă berbecul se crede şmecher, când foloseşte maşina de servici cu nevasta la volan şi mai are în spate şi scăunele pentru mieluţi, asta înseamnă deja prea mult:

   … Tupeu în pădure, departe de stână şi ciobani, la intersecţia bântuită de lupii adevăraţi, în căutare de oi şi boi.

Când lupul te întreabă:

– Ce-i cu tine oaie, prin viaţa mea ? …  iar prostia, ţi-e povaţă, să nu te miri berbece, de-ţi va rămâne blana pe vreun gard …

lupii şi oi moarte   Cu coarne sau nu, întâlnirea unei oi cu lupul, este doar o soartă …

   În urma lor râmâne: pastramă, un cap de prost, într-o ţepuşă şi-o blană cu miros de capră, stropită-n sânge … de şarpe !

   barbieritAmice, Marian Teleoacă, adăpat cu zoaie din băltoacă şi prea spălat, pe creierul tău fals, în fiecare zi, în care te mai trezeşti … uită-te bine în oglindă şi adu-ţi aminte de răspunsurile behăite … ce le-ai dat la întrebările lupului, iar apoi, poţi să te bărbiereşti. Ai grijă doar, să nu-ţi tremure mâna, sau glasul … de oaie !

Comentarii

Previous

Sindicatul Naţional din Telecomunicaţii – un jeg galben, ce se ascunde sub magenta Telekom

Next

Cetatea eternă şi-a trecut împăratul, dincolo de porţi !

1 Comment

  1. Sorin Constantin

    Ohoo cata dreptate ai,apropo Mariane daca ai nevoie sa stii cata lume te “iubeste”uita-te aici,iti aduci aminte cand mi-ai spus sa nu mai vin in Romtelecom la vremea respectiva pentru ca am, citez”o influenta negativa asupra oamenilor..???”,care era temerea ta,scuza-ma dar un PUPIn Krst nu ar tebui sa se teama de asemea oameni,gen..EU,plus temerea ta vis-a-vis de anumiti colegi cu un IQ mai mare decat al tau,dar fiecaruia ii va veni randul

Lasă un răspuns

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén