Ponta şi Rus -curve   Cu tot egoismul și cu toată ignoranța mea, mărturisesc faptul că, mișcarea browniană, care a avut loc în societatea românească, zilele acestea, mi-a produs o revelație: … suntem un popor ingrat, leneș, rebel, desfrânat, etc., … cu care voi, ”elitele” noastre conducătoare, părinții noștri adoptivi, nu vă puteți afișa în lume.

   Și pentru că tot e la modă ”asumarea răspunderii”, îmi asum eu rolul de ”purtător de cuvânt” (deși, recunosc: nu am (încă) acordul celorlalți) și vă cer iertare, ”stimați părinți adoptivi”, în numele tuturor ”curvelor”, ”golanilor” și chiar a celor care nu vă produc ”pagube de imagine” (pe mulți dintre ei nu i-ați scos deloc din peșteră, recunoașteți!).

Aveți dreptate să fiți triști!

Aveți dreptate să fiți dezamăgiți!

Dar, …  voi ne-ați ” adoptat ” … !

   V-ați luptat și cu noi și între voi și până la urmă ați reușit să ne luați, cu tot ce aveam e-adevărat, dar ne-ați luat, nu ne-ați lăsat să orbecăim orfani prin istorie.

   Iar noi, noi cum vă răsplătim mila creștinească și grija? Ne revoltăm! Da, ne revoltăm! În loc să apreciem cât vă sacrificați pentru binele nostru (ba chiar cereți ajutor și de la rudele de sânge), fără bani de cămăși, de coafor, de…de…

   Munciți de vă spetiți din zori până-n seara pentru noi, pentru interesul național, pentru traiul bun pe care-l ducem. Și pe deasupra mai aveți și o meserie periculoasă (doar ne-a explicat ”tata” Zgonea, dar noi…).

   Și ce mare lucru ne cereți în schimb? Să nu punem întrebări, atunci când ne luați tot ce-avem prin buzunare … și asta numai și numai pentru binele nostru. Și aveți dreptate să procedați așa. Asta înseamnă grijă părintească, să gândiți în locul nostru, chiar să trăiți în locul nostru, dacă suntem imaturi.

Răbdarea noastră, ironic prezisă de Silviu Brucan,  v-a priit vouă şi PSD, să deveniţi un partid de încornoraţi, iar noi copii needucaţi, … nişte golani şi curve.

 

   Îmi este rușine că nu mă pot ridica la nivelul așteptărilor voastre, care sunteți bravi și mândri români! Îmi este tare rușine, de aceea vă rog, abandonaţi-ne! Renegați-ne! Lăsați-ne orfani pe străzile istoriei neîndurătoare, nu vă merităm!

   Cu siguranță meritați un popor mai bun, ca cel elvețian, de exemplu sau finlandez. Nu? 

   Vă implor, abandonați-ne!

Ori ne vom maturiza, ori vom muri, dar atunci nu va mai fi responsabilitatea voastră!

Lucica Mitican – copilul vostru … ” necuminte ” …

Comentarii