Ţeapă nemţească pentru salariaţii Telekom

    Abia s-au terminat negocierile pentru noul Contract Colectiv de Muncă, şi în consacratul stil mioritic, patentat în vechiul Romtelecom, Resursele Umane, ale noului operator Telekom aplică, fără patriotisme ieftine, pe piaţa muncii din sectorul de telecomunicaţii, aceeaşi binecunoscută ţeapă, cu ocazia zilei de 1 Aprilie.

    Marele Sindicat Naţional din Telecomunicaţii, s-a dovedit, de la înfiinţare, ca fiind, tot aceeaşi cacialma galbenă, pentru angajaţii primei companii de telefoane din România, ca şi Federaţia Sindicatelor din Telecomunicaţii, ambele organizaţii, având acelaşi veşnic lider, fostul deputat PSD, Ioan Andrei.

    Mişcarea Sindicală, din cadrul Telekom, supravieţuieşte în cel mai perfect cadru european, creat de dreptacii domnului preşedinte Băsescu, oameni cu principii serioase, orientate spre propriile buzunare, dar cu lecţii de morală, pentru sindicalişti, care vezi doamne sunt incompatibili cu ei, pe criterii de stânga.

proces-verbal

Vrei să citeşti tot articolul apasă aici: greva japoneză

    Pe principiul nemţii ne cumpără, dacă românii ne vând, vreau să ştiu, dacă în Telekom România, mai sunt români, care n-au uitat de Mărăşeşti, şi care ar putea să strige, fără frica mioritică … Pe aici nu se trece … ?

 

Comentarii

Previous

Filmul istoric ”Lupii şi Zeii”

Next

Efortul

3 Comments

  1. anonim

    acum cateva ore am postat un comentariu . Se pare ca in tara aceasta cenzura lucreaza mai departe. LASILOR

  2. anonim

    cine este sau sunt cei care nu suporta critica. ma refer din partea sindicatului. se pare ca nu primiti salarul degeaba de la Telekom. LSLR

  3. Mi-ar fi plăcut să-mi văd colegii comentând acest articol, dar curajul românesc a rămas, undeva, cândva … între Oituz şi Mărăşeşti … Anonim să-ţi scrie pe cruce, mare erou, iar de lumânări aprinse să-ţi lumineze iadul, să ai parte tu la Paşte, exact de valoarea ” salarului ” meu, degeaba de la Telekom …

Lasă un răspuns

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén